Ladugården

Under 2017 totalrenoverade vi Ladugården (som det för övrigt inte varit några djur i sedan 30-talet) Den är öppen för bokningar sedan april 2018. Delvis synliga timmerväggar, takbjälkar och sex meters takhöjd i kök och allrum ger en verkligt rustik känsla. Frukost, sänglinne, handdukar, Wifi, brädspel, böcker, hårtork, morgonrockar och innetofflor ingår.

Rustik känsla.

Ladugården består efter renoveringen av tre rum – kök, allrum samt sovrum med läshörna – trappa upp. I allrummet finns en soffa, fåtöljer och matplats. I det rymliga badrummet finns en duschhörna. I det välutrustade köket finns även en vedeldad bakugn. Vi bakar ofta själva och gärna även åt våra gäster (mot förbeställning innan ankomst).

Köket är som sagt välutrustat: Kyl, frys, ugn, spis med induktionshäll, diskmaskin samt micro, kaffebryggare och tekokare. Kaffe och te ingår.

Ladugården ligger en bit ifrån huvudbyggnaden där vi bor. Du sover gott i en kingsize säng från Hilding. Tyvärr saknar vi möjlighet att erbjuda extrasängar eller att inhysa husdjur.

 

Bilder Ladugården