Gamla torpet

Gamla Torpet ligger i anslutning till huvudbyggnaden där vi bor, men känns ändå väldigt privat. Det passar lika bra för dig som reser själv som för två personer som reser tillsammans. Många av våra gäster är affärsresenärer och par.

Under 2016 totalrenoverade vi Gamla Torpet, byggt på 1850-talet. Torpet består av ett rum med trinettkök samt tillbyggt badrum. Innerväggarna är av timmer med lindrev och mossa mellan stockarna. Torpet är varmt och ombonat och har golvvärme.

Lantligt boende med exklusiv inredning

Rummet har ekgolv samt skiffergolv i entrédelen. Förutom utfällbart matbord och stolar finns fåtöljer och bagagebänk. Du sover kungligt i en kingsize säng från Hilding. (Sängen är för övrigt svanenmärkt och rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet.) Sköna täcken och kuddar kommer från den lokala tillverkaren Värnamo af Sweden.

Det rymliga badrummet har klinkergolv samt duschhörna med takstril och handdusch. Där finns också en stor garderob.

Torpet är utrustat för självhushållning. Trinettköket består av en spis med två plattor, fläkt, kylskåp med frysfack samt mikrovågsugn och diskho. Det finns även kaffebryggare och tekokare. Kaffe och te ingår. Du kan också äta enklare frukost/lunch/middag i Vaggeryd en mil bort. WiFi, sänglinne, handdukar, förkläde och städning ingår.

Tyvärr saknar vi möjlighet att inhysa husdjur eller att erbjuda extrasängar.

Till Gamla Torpet finns en uteplats med sittmöbler och grill.

Detaljer

Pris

2 personer från 800 kr/natt exkl. frukost
1 person från 600 kr/natt exkl. frukost
Tillägg frukost 95 kr/person och natt