Boenden

Totalrenoverade boenden

Vi har tre olika boendealternativ: Gamla Torpet, Ladugården och Gamla Garaget. Samtliga boenden har genomgått totalrenovering 2016-2020. Vi erbjuder en lugn, avkopplande och rökfri boendemiljö. Parkeringsmöjlighet finns i direkt anslutning till husen. Det går lika bra att checka in på kvällen som på dagen – på kvällarna är gårdsplanen och området runtomkring ordentligt upplyst.

Gamla torpet

Gamla Torpet ligger i anslutning till huvudbyggnaden där vi bor, men känns ändå väldigt privat. Det passar lika bra för dig som reser själv som för två personer som reser tillsammans. Många av våra gäster är affärsresenärer och par.

Under 2016 totalrenoverade vi Gamla Torpet, byggt på 1850-talet. Torpet består av ett rum med trinettkök samt tillbyggt badrum. Innerväggarna är av timmer med lindrev och mossa mellan stockarna. Torpet är varmt och ombonat och har golvvärme.

Läs mer

Ladugården

Under 2017 totalrenoverade vi Ladugården (som det för övrigt inte varit några djur i sedan 30-talet) Den är öppen för bokningar sedan april 2018. Delvis synliga timmerväggar, takbjälkar och sex meters takhöjd i kök och allrum ger en verkligt rustik känsla. Sänglinne, handdukar, Wifi, brädspel, böcker, hårtork, morgonrockar och innetofflor ingår.

Läs mer

Gamla garaget

Det gamla garaget ligger i samma byggnadslänga som Ladugården, men väl åtskilt i den östra delen av byggnaden. Boendet var från början ett traktorgarage som vi under 2020 byggde om till ett toppmodernt boende.

Läs mer