Boenden

Totalrenoverade boenden

Vi har tre olika boendealternativ: Gamla Torpet, Ladugården och Gamla Garaget. Samtliga boenden har genomgått totalrenovering 2016-2020. Vi erbjuder en lugn, avkopplande och rökfri boendemiljö. Parkeringsmöjlighet finns i direkt anslutning till husen. Det går lika bra att checka in på kvällen som på dagen – på kvällarna är gårdsplanen och området runtomkring ordentligt upplyst.

Gamla Torpet

Gamla Torpet är ett litet timmerhus med funktionellt trinettkök och badrum. Det är byggt på 1850-talet och renoverat 2016 med innerväggar av timmer med lindrev och mossa mellan stockarna. Huset är varmt och ombonat och har golvvärme. Gamla Torpet ligger i anslutning till huvudbyggnaden där vi bor, men känns ändå privat.

Läs mer

Ladugården

Ladugården som är från 1850-talet renoverades under 2017.  Delvis synliga timmerväggar, takbjälkar och sex meters takhöjd i kök samt allrum ger en rustik känsla. Städning, sängkläder, handdukar, Wifi, brädspel, böcker, hårtork, morgonrockar och innetofflor ingår.

Läs mer

Gamla Garaget

Gamla Garaget ligger i samma länga som boendet Ladugården, men väl åtskilt i den östra delen av byggnaden. Boendet var från början ett traktorgarage som vi under 2020 byggde om till ett toppmodernt boende.

Läs mer